Asiakaskokemuksia

” Valokaapeliin liittymisen jälkeen yhteys ei enää pätki, verkkoon liittyminen on nopeaa ja suoratoistopalvelujen kuvan laatu parempaa, sanoo Jouni Aalto.

Olemme asuneet Luvialla kymmenen vuotta ja käyttäneet 100M langatonta liittymää. Eniten on harmittanut se, ettei liittymän nopeus ole ollut lähelläkään tuota luvattua. Kun käyttäjiä on samalla alueella paljon, verkko ruuhkautuu ja yhteys hidastuu ja pätkii. YLE Areena, YouTube ja muiden vastaavien palvelujen käyttöä se on haitannut merkittävästi.

Nyt meillä on valokaapeli. Enää ei tarvitse hermoilla voiko illalla katsoa elokuvaa. Napin painallus ja se on siinä. Ruuhka-aikoja ei ole, koska muiden verkon käyttö ei vaikuta meille tulevien bittien määrään. HD-tason leffat pyörivät ongelmitta. Niin ja pyörivät silloinkin, kun lapset tulevat perheineen kylään ja neljä läppäriä jakaa TV:n kanssa saman wifi-aseman.

Halusimme kotiimme valokaapelin, koska en usko minkään langattoman verkon koskaan yltävän samaan toimintavarmuuteen. Ilmassa on aina “harakoita”. Avaimet käteen periaatteella liittymän toimitus oli sujuvaa ja liittymishinta Suomen halvimpia. Olen tyytyväinen, kun piuhan päästä voin nyt mitata täyden nopeuden enkä maksa enää turhasta. Lisäksi minua miellyttää se, että homman toimittaa minulle paikallinen osuuskunta, eikä monikansallinen kasvoton yritys.

Kivaa on tietää myös se, että jos jonain päivänä tarvitsen vaikka teknistä apua, niin voin aina soittaa ihan oikeille, tutuille ihmisille eikä tarvitse turhautua puhelimessa jonkun automaatin tai robotin kanssa.

Jouni Aalto, Luvia”