Muutoksia C Moren ja V premium ja V sport -kanavapakettien hinnoitteluun ja sisältöön!

Koronaviruksen vuoksi suurin osa merkittävistä urheilusarjoista on tauolla. Tämä vaikuttaa C More Total- ja Sport sekä V premium-, sport-, sport jalkapallo-, sport jääkiekko- ja sport golf -kanavapakettien sisältöihin.

  • C More Sport -tilaukselle lisätään C More Totalin sisällöt, eli sarjat, elokuvat sekä lastenohjelmat.
  • Sekä C More Total – että C More Sport -kanavapakettien hinta 1.3 – 30.6.2020 on 12,95€/kk
  • V sport, sport jalkapallo, sport jääkiekko ja sport golf -pakettien sisällöt laajenevat kattamaan V premium -paketin kaikki kanavat ja kaikkien näiden pakettien hinta on 1.4. lähtien 19,95 €/kk. Hintamuutos on voimassa toistaiseksi.

Pakettien sisältömuutokset on jo päivitetty. Mikäli kanavat eivät automaattisesti päivity televisioosi, hae kanavat uudelleen.
Edullisemmat hinnat näkyvät asiakkaidemme tulevilla laskuilla ja ovat näillä näkymin voimassa poikkeustilanteen vaatiman ajan.

Lisäksi kanavayhtiöt pyrkivät hankkimaan uutta mielenkiintoista sisältöä urheilukanavilleen tästä poikkeustilasta huolimatta. Katso esimerkiksi SPORT LIVE arkisin klo 19.00 ja 20.00 V sport-kanavalta tai Viaplayssa.

Olethan yhteydessä asiakaspalveluun mikäli jokin jäi askarruttamaan, palvelemme ma ja to klo: 9-17, ti, ke ja pe klo: 9-16 puh. 02/868 0040 sekä palvelut@eurajoenpuhelin.fi.