Onnea Luvia/keskusta!

Rakennamme Luvian alueelle valokuituverkkoa ja nyt rakentamisvaiheessa siihen on helppo ja edullista liittyä.

Olemme kiinnostuneita rakentamaan Luvian keskustan alueelle nopean ja luotettavan valokuituverkon. Tällä hetkellä kartoitamme alueen asukkaiden (katso karttaliite) kiinnostusta liittyä valokuituverkkoon. Jos alueen asukkaista 35% liittyy valokuituverkkoon hanke toteutuu.

Kuituliittymä on pitkäaikainen sijoitus. Uudet sähköiset palvelut edellyttävät yhä suurempia tiedonsiirtonopeuksia. Nykyisten kuparikaapeliyhteyksien tai liikkuvien langattomien yhteyksien ominaisuudet eivät tulevaisuudessa enää riitä. Valokuituyhteys on toimintavarma. Kaapelit kaivetaan maahan, eivätkä yhteydet ole alttiina sääolojen muutoksille.

Kuituliittymän kallein osa on yhteyden rakentaminen, mikä maksetaan vain kerran. Kuituliittymän käyttö on edullista. Asennusmaksun voi maksaa kerralla tai pilkkoa kuukausieriin. Kuituasennusmaksu veloitetaan asennuksen jälkeen, mikäli asennusmaksu pilkotaan kuukausimaksuiksi siitä ei peritä korkoa. Asennusmaksuun sisältyy työtä osoitteessa n. 600€, josta summasta voit tehdä kotitalousvähennyksen verotuksessa.

Asennusmaksu pitää sisällään;

  • talokuitukaapelin (joka toimitetaan talon seinälle)
  • kuitumodeemin
  • talojakamon
  • kuitukaapelin hitsaukset (talokaapelin molemmat päät)

Kerromme mielellämme lisää alueenne kuituasennuksesta.

Yrityksemme sijaitsee lähellä asiakkaitamme. Tavoitat asiakaspalvelumme nopeasti ja meihin on helppo olla yhteydessä. Arvostamme asiakkaitamme ja toivomme, että saamme myös Sinut osuuskuntamme asiakkaaksi.

Kiinnostuksen voi ilmoittaa Eurajoen Puhelimen nettisivujen kautta valokuitusaatavuus sivultasoittamalla myymäläämme puh. (02) 868 0040 tai lähettämällä meille sähköpostia palvelut@eurajoenpuhelin.fi.