Onnea Luvia!

Kehätien alue – Murron alue – Mikolan alue – Korvenkylän alue – Peränkylän alue

Rakennamme Luvian alueelle valokuituverkkoa ja nyt rakentamisvaiheessa siihen on helppo ja edullista liittyä.

Valokuituyhteys on kaikkien Internet-yhteyksien perusta. Valokuitu on nyt ja ainakin seuraavaan 50 vuoteen laadukkain ja nopein tie Internettiin. Tarjoamamme valokuitu-yhteys on vain teidän taloutenne käytössä, joten se myös toimii sillä nopeudella mistä maksat. Kun liität kotisi valokuituverkkoon, varmistat nettiyhteyksien toimivuuden nopeasti ja varmasti ilman datakattoja. Samalla nostat kiinteistösi arvoa ja asumisviihtyvyyttä nykyaikaisella liittymällä.

Kuituliittymän kallein osa on yhteyden rakentaminen, mikä maksetaan vain kerran. Kuituliittymän käyttö on edullista. Asennusmaksun voi maksaa kerralla tai pilkkoa kuukausieriin. Kuituasennusmaksu veloitetaan asennuksen jälkeen, mikäli asennusmaksu pilkotaan kuukausimaksuiksi siitä ei peritä korkoa. Asennusmaksuun sisältyy työtä osoitteessa n. 600€, josta summasta voit tehdä kotitalousvähennyksen verotuksessa.

Asennusmaksu pitää sisällään;

  • talokuitukaapelin (joka toimitetaan talon seinälle)
  • kuitumodeemin
  • talojakamon
  • kuitukaapelin hitsaukset (talokaapelin molemmat päät)

Kerromme mielellämme lisää alueenne kuituasennuksesta.

Yrityksemme sijaitsee lähellä asiakkaitamme. Tavoitat asiakaspalvelumme nopeasti ja meihin on helppo olla yhteydessä. Arvostamme asiakkaitamme ja toivomme, että saamme myös Sinut osuuskuntamme asiakkaaksi.

Kiinnostuksen voi ilmoittaa Eurajoen Puhelimen nettisivujen kautta valokuitusaatavuus sivulta, soittamalla myymäläämme puh. (02) 868 0040 tai lähettämällä meille sähköpostia palvelut@eurajoenpuhelin.fi.