Onnea Nakkila!

Pyssykankaan ja Hormiston alue

Eurajoen Puhelin haluaa rakentaa asuinalueellesi nykyaikaisen Internet-yhteyden.

Olemme kiinnostuneita rakentamaan Pyssykankaan ja Hormiston alueelle nopean ja luotettavan valokuituverkon. Tässä vaiheessa kartoitamme Pyssykankaan ja Hormiston taajama-alueen asukkaiden kiinnostusta liittyä valokuituverkkon. Jos alueen asukkaista 35% liittyy valokuituverkkoon niin rakennamme sen teille. Ottamalla tässä vaiheessa valokuituliittymän saat kytkentämaksun edullisesti. Kaivinkoneemme ollessa alueellanne vedämme talokaapelin seinälle asti. Käytännössä tämä tarkoittaa, että saat valokuituliittymän täysin toimintavalmiina ns. avaimet käteen periaatteella.

Valokuituyhteys on kaikkien Internet-yhteyksien perusta. Valokuitu on nyt ja ainakin seuraavaan 50 vuoteen laadukkain ja nopein tie Internettiin. Tarjoamamme valokuitu-yhteys on vain teidän taloutenne käytössä, joten se myös toimii sillä nopeudella mistä maksat. Kun liität kotisi valokuituverkkoon, varmistat nettiyhteyksien toimivuuden nopeasti ja varmasti ilman datakattoja. Samalla nostat kiinteistösi arvoa ja asumisviihtyvyyttä nykyaikaisella liittymällä.

Kuituliittymän kallein osa on yhteyden rakentaminen, mikä maksetaan vain kerran. Kuituliittymän käyttö on edullista. Asennusmaksun voi maksaa kerralla tai pilkkoa kuukausieriin. Kuituasennusmaksu veloitetaan asennuksen jälkeen, mikäli asennusmaksu pilkotaan kuukausimaksuiksi siitä ei peritä korkoa. Asennusmaksuun sisältyy työtä osoitteessa n. 600€, josta summasta voit tehdä kotitalousvähennyksen verotuksessa.

Asennusmaksu pitää sisällään;

  • talokuitukaapelin (joka toimitetaan talon seinälle)
  • kuitumodeemin
  • talojakamon
  • kuitukaapelin hitsaukset (talokaapelin molemmat päät)

Kerromme mielellämme lisää alueenne kuituasennuksesta.

Yrityksemme sijaitsee lähellä asiakkaitamme. Tavoitat asiakaspalvelumme nopeasti ja meihin on helppo olla yhteydessä. Arvostamme asiakkaitamme ja toivomme, että saamme myös Sinut osuuskuntamme asiakkaaksi.

Kiinnostuksen voi ilmoittaa Eurajoen Puhelimen nettisivujen kautta valokuitusaatavuus sivultasoittamalla myymäläämme puh. (02) 868 0040 tai lähettämällä meille sähköpostia palvelut@eurajoenpuhelin.fi.