Rakennetaanko Pinkjärvelle valokuituverkko!

Eurajoen Puhelin haluaa rakentaa Pinkjärvelle nykyaikaiset Internet-yhteydet.
Olemme kiinnostuneita rakentamaan Pinkjärvelle nopean ja luotettavan valokuituverkon. Tässä vaiheessa kartoitamme kiinnostusta luotettaviin Internet-yhteyksiin ja jos Isoluodontien kiinteistöistä 14 liittyy valokuituverkkoon, niin rakennamme sen teille. Valokuituverkko on nyt mahdollista rakentaa alueelle, koska kaapelointi tehtäisiin yhdessä Carunan kanssa, joka uudistaa alueen sähköverkkoa. Käytännössä tämä tarkoittaa, että saat valokuituliittymän täysin toimintavalmiina eli ns. avaimet käteen periaatteella. Ilmoitathan päätöksestäsi 16.7.2019 mennessä. Lisätietoa löytyy kotisivuiltamme www.eurajoenpuhelin.fi/Pinkjärvi.

Kiinnostuksen voi ilmoittaa Eurajoen Puhelimen nettisivujen kautta valokuitusaatavuus sivulta, soittamalla myymäläämme puh. (02) 868 0040 tai lähettämällä meille sähköpostia palvelut@eurajoenpuhelin.fi.

Laatua Vapaa-aikaan valokuituliittymällä!
Valokuituliittymä vapaa-ajanasunnolla tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia ja etuja. Voit mm. tehdä etätöitä, jolloin lomakausi pitenee ja pääset yhdistämään työn ja vapaa-ajan. Valokuituliittymää voi myös hyödyntää vapaa-ajanasuntosi valvontaan tai ohjausjärjestelmissä. Lisäksi valokuitu tuo mahdollisuuden hyödyntää ajanmukaisia viihdepalveluita.

Yrityksemme sijaitsee lähellä asiakkaitamme. Tavoitat asiakaspalvelumme nopeasti ja meihin on helppo olla yhteydessä. Arvostamme asiakkaitamme ja toivomme, että saamme myös Sinut osuuskuntamme asiakkaaksi!