Taloyhtiöt

Taloyhtiökuitu lisää asumisviihtyvyyttä. Asuntoyhtiön kuituliittymä on taloyhtiön yhteinen ratkaisu, jossa kiinteistö liitetään valokuituverkkoon. Tämä on asuntoyhtiölle helpoin, nopein ja kustannustehokkain tapa hankkia palvelut asukkailleen. Kuituliittymä on asuntoyhtiölle kannattava investointi, sillä se nostaa asuntojen arvoa ja asukkaat saavat nopeat ja tehokkaat palvelut käyttöönsä lyhyellä toimitusajalla.

Eurajoen Puhelin on paikallisena toimijana lähellä asiakasta. Taloyhtiö säästää valitessaan Eurajoen Puhelimen valokuituyhteyden ja keskittäessään palveluiden ostamisen paikalliselle toimijalle. Panostamme yhteyksien kehittämiseen, joten taloyhtiöllenne on koko ajan tarjolla ajantasaiset yhteydet ja palvelut. Valitessasi valokuidun rakennusvaiheessa olet vaikuttamassa asukkaiden asumiskokemukseen vuosikymmeniksi. Ajantasaiset ja tulevaisuuteen tähtäävät liittymät helpottavat asunto-osakkeiden jälleenmyymistä.

Pyydä tarjous seuraavaan yhtiökokoukseenne. Yhtiökokouksessanne hyväksytty tarjous takaa kaikille taloyhtiön asukkaille edullisemman ja toimintavarman netin. Jos yhtiössänne ei vielä ole hyviä yhteyksiä, ota yhteyttä taloyhtiönne isännöitsijään. Voit ennen sitä tarkistaa taloyhtiönne osoitteen kanssa valokuidun saatavuuden.

Oletko isännöitsijä? Ota yhteyttä!

palvelut@eurajoenpuhelin.fi tai soittamalla puh. 02/868 0040