VALO-TV

Katso tv:tä missä, miten ja milloin haluat!

VALO-TV -palvelun ansiosta et tarvitse enää lautasantenneja eikä sinun tarvitse viritellä kanavia. Lisäksi saat sovelluksen kaikkiin tv-laitteisiisi yhdellä liittymällä. Kun laitat boksisi virtajohdon seinään, saat kaiken valmiiksi ohjelmoituna.

VALO-TV:n käyttöä varten sinulla on oltava laajakaistayhteys. Parhaiten palvelu toimii Eurajoen Puhelimen valokuituliittymän kanssa.

Lähes 200 kanavaa suoraan tv-boksiin!

VALO TV:n peruskanavapaketin voit valita kolmesta eri vaihtoehdosta: S, M tai L. VALO-TV:n  kanavatarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin: urheilua, lastenohjelmia, uutisia, luonto-ohjelmia, sarjoja, elokuvia ja musiikkia. Tilattavana on myös suosituimmat Viasat ja C More -kanavapaketit. Uutuutena mahdollisuus tilata myös yksittäisiä maksukanavia.

VALO-TV_hinnasto_helmikuu_1

Kerromme mielellämme lisää laajasta lisäkanavatarjonnastamme.

Katso ohjelmia eri laitteilla

VALO TV:llä voit katsoa ohjelmia televisiosta IPTV-boksin tai älytelevision avulla, tietokoneella, matkapuhelimella ja tabletilla. Saatavilla oleva kanavavalikoima vaihtelee riippuen käyttäjän päätelaitteesta. Parhaan ja laajimman katselukokemuksen saat, kun käytössäsi on IPTV-boksi.

Älytelevisiolla palvelua käytettäessä käy noutamassa laitteesi sovelluskaupasta IPTV-sovellus IPTV (Ålands Telekommunikation Ab). Sovellus toimii useimmissa älytelevisiomalleissa.

SPIN+

Spin+-palvelumme avulla voit pysäyttää ja käynnistää uudelleen sekä suoria tv-lähetyksiä että nauhoitettuja ohjelmia ja sinulla on puolen vuoden rajoittamaton tallennusmahdollisuus. Voit aikatauluttaa nauhoituksesi. Kaikki materiaali pysyy arkistossasi tallennettuna puolen vuoden ajan. SPIN+:n avulla voit myös pitää taukoja live-ohjelmia katsoessasi ja jatkaa niiden katselua myöhemmin.

SPIN Nelonen on uusi lisäpalvelu VALO-TV -asiakkaille. SPIN Nelonen lisäpalvelulla saat tallennettua Nelosen kanavia: Nelonen, Jim, Liv ja Hero.

SPIN Nelonen -palvelussa sopimusteknisistä syistä tallenteet säilyvät 7 vrk, eikä tallenteita voi kelata eteenpäin.

Tilaa SPIN Nelonen lisäpalvelu hintaan 0,89 €/kk. Palvelun saa tilattua IPTV-boksilla (kauppa-valikko) tai asiakaspalvelustamme.

Mobiili IPTV

Voit valita lisäpalveluna Mobiili IPTV:n, jonka kautta voit katsoa tv-ohjelmia tabletilla, matkapuhelimella tai tietokoneella siellä missä itse haluat. Mobiili IPTV on lisäpalvelu jonka voit ostaa IPTV -palveluusi hintaan 2,95€/kk.

Matkapuhelimella tai tabletilla katsoessasi käy noutamassa laitteesi sovelluskaupasta sovellus (Google Play tai App Store.) Se löytyy sovelluskaupasta nimellä: IPTV (Ålands Telekommunikation Ab).

Voit katsoa VALO-TV -palvelua myös Google Chromecastin kautta. Chromecastin avulla voit suoratoistaa ääntä ja videota televisioon.

Tietokoneen selaimella VALO-TV:n katselu onnistuu kaikissa uusissa selaimissa ja kaikissa käyttöjärjestelmissä. www.pctv.fi. 

ReTV

ReTV-ominaisuuden avulla voit katsoa tiettyjen kanavien ohjelmia viikon ajalta taaksepäin. Palvelu päivittyy automaattisesti. ReTV-ominaisuus ei ole saatavilla kaikilla kanavilla tekijänoikeussäädösten vuoksi.

Kauppa

VALO TV:n kaupasta ostat vaivatta kanavapaketteja, yksittäisiä kanavia ja palveluita menemällä päävalikosta Kauppa-valikkoon. Voit selata tuotteita alavalikoissa ja etsiä lisätietoja niiden sisällöstä ja hinnoista. Osta palvelu valitsemalla “Osta” ja vahvistamalla tilaus ostokoodillasi. Eurajoen Puhelin laskuttaa tekemäsi tilaukset muiden tilaamiesi palveluiden laskutuksen yhteydessä. Parhaan ja laajimman valikoiman Kaupasta saat, kun käytössäsi on IPTV-boksi. Kaikkien lisäpalvelujen, -kanavien ja -pakettien ostaminen ja lopettaminen käy vaivatta Kauppa-valikossa.

Kerromme mielellämme lisää laajasta lisäkanavatarjonnastamme.

Vuokraa elokuva 

Elokuvien vuokraaminen SF Anytime -kirjaston laajasta valikoimasta ja trailereiden katselu käy vaivatta. Kun löydät haluamasi elokuvan, klikkaat vain ostokoodia. Elokuva on tuolloin käytössäsi ja voit katsoa sen niin monta kertaa kuin haluat 24 tunnin aikana. Vuokraamasi elokuvat laskutetaan muiden tilaamiesi palveluiden laskutuksen yhteydessä. Jos sinulla on C More -kanavapaketti, saat samalla myös C More Play -elokuvakirjaston. Voit katsella maksutta useita erilaisia sarjoja ja niin paljon elokuvia kuin haluat.