Valokuitu

Käytätpä sitten satunaisesti Internettiä tai katsot telkkaria ja siirrät suuria tiedostoja Internetissä, osaat varmasti arvostaa nopeaa ja luotettavaa Internet-yhteyttä ja ripeää paikallista palvelua.

Nykykoti tarvitsee toimivaa nettiä! Valokuitu on luotettava netti koko perheen tarpeisiin. Se on ylivoimainen nopeudeltaan ja tiedon määrän käsittelykyvyltään. Valokuitu kestää yskimättä koko perheen nettikäytön eri laitteilla. Pelaat, katsot sisältöjä, surffaat, asioit tai vaikkapa työskentelet kotona, valokuitu mahdollistaa pätkimättömän yhteyden.

Valokuitu tarjoaa tasaisen ja vakaan yhteyden, jonka nopeus on aina se mitä luvataan. Sinun yhteytesi ei riipu siitä miten muu naapurusto sattuu käyttämään nettiä juuri nyt.

 

Miksi valokuitu?

– Säästät koko perheen hermoja.
– Valokuitu on nettiyhteyksien kuningas.
– Hyvä netti on osa nykykotia niin kuin sähkö.

Missä valokuitu, vain siellä 5G

Kattavan 5G-verkon rakentaminen onnistuu vain kattavan ja kiinteän valokuituverkon avulla, koska 5G perustuu täysin valokuituun. 5G on nopeampi mobiilidatayhteys kuin 3G ja 4G. Nopeuden nousu perustuu siihen, että valokuidun etäisyys kotiisi pienenee ja näin ollen 5G tulee toimimaan parhaiten, kun tukiasema tuodaan kotiisi ja kytketään suoraan valokuituverkkoon. Vain ottamalla valokuidun varmistat, että kodissasi on toimiva ja ajanmukainen Internet-yhteys.

”Kiinteä valokuituliittymä on nopeudeltaan ja toimintavarmuudeltaan ylivertainen. Se riittää nykyisiin ja tulevaisuuden nettipalveluihin ainakin 50 vuodeksi.”
Lähde: Liikenne- ja viestintäministeriö,
Vauhtia Verkkoon -esite